GameMine overschrijdt $ 65 miljoen aan verwachte inkomsten in het eerste kwartaal van 2019

Financiële groei op basis van een versnelde ontwikkeling van de samenwerking met huidige partners, uitbreiding in nieuwe geografische regio's en continue ontwikkeling van een uniek team van abonnementsbeheertechnologieën

GameMine Inc., een Amerikaans bedrijf in de distributie van mobiele games, onthulde vandaag zijn extreem dynamische groei, die zijn verwachte omzet van USD 65 miljoen in het eerste kwartaal van 2019 overtrof. Dit indrukwekkende resultaat kan worden toegeschreven aan de successen van het bedrijf vorig jaar, gedurende welke tijd het de ontwikkeling van samenwerking met partners versnelde op basis van in 2017 gesloten contracten en zijn wereldwijde bereik verder uitbreidde, wat extra bewijs kan zijn van onovertroffen prestaties op basis van het abonnementsmodel van GameMine mobiele games distributie .

Het succes van GameMine moet ook grotendeels worden toegeschreven aan de voortdurende verbetering van het interne platform van het bedrijf. De ontwikkelde uitgebreide oplossing omvat een contentmanagementsysteem, een uitgebreide engine voor klantenwerving, software voor abonnementbeheer, eigen oplossingen voor bedrijfsanalyse en software voor fraudepreventie. Deze eigen toolkit is specifiek ontworpen voor het optimaliseren en beheren van op abonnementen gebaseerde producten en bevat ook modules voor dynamische doelvoorspelling, lange termijn waarde van gebruikers op basis van signalen die van hen afkomstig zijn. Door deze tools te implementeren, bespaart GameMine honderden uren die normaal worden besteed aan handmatige analyse op het gebied van marketingoptimalisatie, probleemoplossing en het meten van de langetermijnwaarde van gebruikers.

In de afgelopen achttien maanden heeft ons team zich extreem gericht op het integreren van geautomatiseerde, op kunstmatige intelligentie gebaseerde functiesets met onze engine voor gebruikersacquisitie en business intelligence-tools '', aldus Brian Davi, CEO van GameMine. - We vergelijken ons systeem soms graag met Jarvis, waarbij kunstmatige intelligentie Tony's assistent is in de films van Stark in de serie IJzeren man. In deze films ontvangt Stark van Jarvis een breed scala aan observaties, analytische gegevens en waarschuwingen in realtime, wat zijn effectiviteit verhoogt en hem in staat stelt doelen te bereiken die normaal gesproken geen mens zou kunnen bereiken. Op dezelfde manier heeft het GameMine-team een eigen assistent voor kunstmatige intelligentie gecreëerd, die complexe, diepere analytische processen op zich neemt, waardoor onze efficiëntie wordt verhoogd en de mogelijkheid wordt geboden om snel alle factoren te identificeren die van invloed zijn op ons bedrijf, "voegde Davi toe.

De markt van op abonnementen gebaseerde games ondervindt momenteel een groeiende belangstelling en bekende bedrijven in de technologie-industrie, zoals Google, Facebook, Apple en Snap, kondigen achtereenvolgens hun uitbreidingsplannen in dit segment aan. Het voordeel van GameMine is de unieke positie van het bedrijf, waardoor het zijn bewezen bedrijfsmodel kan toepassen om te profiteren van de groeiende interesse in deze toekomstige sector, gecombineerd met agressieve expansie in nieuwe markten in Centraal-Europa, Zuidoost-Azië en het Midden-Oosten, waardoor zijn wereldwijde marktpositie en inkomsten in 2019 en later.

Over GameMine

GameMine is een internationaal bedrijf gevestigd in Venice Beach, Californië, dat zich bezighoudt met de distributie van mobiele games. Het bedrijf heeft vestigingen in drie landen en het team bestaat uit de beste ontwikkelaars, ervaren experts uit de gameswereld en veteranen uit industrieën die abonnementsmodellen gebruiken. GameMine-team combineert hun ervaring en kracht om hoogwaardige producten en diensten te creëren in de markt voor mobiele technologie.

nl_BENederlands (België)
pl_PLPolski en_USEnglish cs_CZČeština de_DEDeutsch fr_BEFrançais de Belgique nl_BENederlands (België)