GameMine tekent een wereldwijde distributieovereenkomst voor mobiele games met GoLive Games

De Amerikaanse uitgever van mobiele games, GameMine Inc., heeft vandaag de ondertekening aangekondigd van een wereldwijde distributieovereenkomst met GoLive Games. GoLive Games, ontwikkelaar, uitgever en houder van intellectuele eigendomsrechten voor meer dan 10 televisieproducties, werd GameMine's 12e partner in 2018 in de distributie van mobiele games.

We zijn blij dat we onze partnerschapsovereenkomsten met exploitanten van mobiele netwerken kunnen gebruiken om GoLive Games beschikbaar te maken voor onze abonnees - zei Michael Herman, operationeel directeur van GameMine. - GoLive Games is de eigenaar van een grote catalogus met games met herkenbare personages uit populaire films en tv-shows, terwijl de originele mobiele games die met toewijding door het team zijn gemaakt, een waardevolle aanvulling zijn op onze groeiende lijst met titels. Het constant updaten en ontwikkelen van content die beschikbaar is op GameMine is onze prioriteit.

De groep mobiele netwerkexploitanten die samenwerken met GameMine omvat Vodacom, Orange, A1, MTN en Telefonica, en het totale aantal abonnees dat nu volledige toegang heeft tot GoLive Games wordt uitgedrukt in miljoenen. GameMine-abonnees zijn vrijgesteld van in-game aankopen en hebben gegarandeerd toegang tot de volledige versies van alle titels. Dit is de eerste keer dat GoLive Games versies van zijn games volledig heeft ontgrendeld. - We zijn enthousiast over het nieuwe model om winst te maken uit games die worden aangeboden door GameMine op basis van facturering van netwerkoperators, en tegelijkertijd de mogelijkheid om onze games aan een breed internationaal publiek te presenteren - zei Ravi Kiran, algemeen directeur en manager van Go Live Games Studio.

Over GameMine

GameMine Inc. is een Amerikaanse uitgever van mobiele games in Los Angeles, Californië. GameMine maakt, licentieert en verwerft de rechten op mobiele games en stelt deze vervolgens beschikbaar aan consumenten in meer dan 135 landen binnen de gamingmarkt met op abonnementen gebaseerde toegang. Bestaande uit een wereldwijd netwerk van getalenteerde game-ontwikkelaars en industrie-experts, werkt GameMine met veel toonaangevende mobiele netwerkexploitanten en heeft het een sterke positie in de Google Play Store, met een rijke selectie van mobiele gameportals gesorteerd op genres om aan de verwachtingen van een breed publiek te voldoen.

Over GoLive Games

Bij GoLive Games Studios AG publiceren we casual en mid-core multiplayer games (MMO's) en kaartspellen voor verzamelaars. In ons werk proberen we de drie fundamentele principes van mobiele games te combineren: productie, publicatie en distributie van games en tegelijkertijd de basis engineeringplatforms creëren.

Ondersteund door een uitstekende adviescommissie en visionair oprichtend personeel, bestaat ons ontwikkelingsteam uit meer dan 35 toegewijde leden die werken aan het cultiveren van het ecosysteem voor game-ontwikkeling van game-ontwikkelaars, programmeurs en handelaren, artistieke studies en houders van intellectuele eigendomsrechten. In het komende jaar zijn we trots om meer dan 50 nieuwe games uit te brengen.

GameMine-website: https://www.gamemine.com/

Vodacom-website: http://www.vodacom.com/

nl_BENederlands (België)
pl_PLPolski en_USEnglish cs_CZČeština de_DEDeutsch fr_BEFrançais de Belgique nl_BENederlands (België)