GameMine breidt zijn op abonnementen gebaseerde bezorgservice voor mobiele games uit met Nickelodeon-games via mobiele netwerkexploitanten in zeven landen

GameMine Inc., een Amerikaanse uitgever van mobiele games, heeft vandaag de uitbreiding van de samenwerking met de internationale entertainmentgigant en Viacom-dochter Nickelodeon aangekondigd. Dankzij deze verhuizing biedt GameMine nu de volledige Nickelodeon-catalogus voor mobiele games, inclusief zeven nieuwe mobiele games met betrekking tot het Nickelodeon-merk in Swisscom, Moviestar, Orange, A1 en Vodafone mobiele netwerken voor abonnees in Zwitserland, Spanje, Oostenrijk, Frankrijk, Portugal, België en in Polen.

Samen met de volledige Nickelodeon-catalogus van mobiele games zullen de volgende games onmiddellijk beschikbaar zijn voor abonnees van de bovengenoemde mobiele netwerken, inclusief Vodacom-abonnees in Zuid-Afrika:

  • SpongeBob: Sponge on the Run
  • SpongeBob: Game Frenzy
  • Teenage Mutant Ninja Turtles: Brothers Unite
  • Teenage Mutant Ninja Turtles: Portal Power
  • Teenage Mutant Ninja Turtles: Rooftop Run
  • SpongeBob: knikkers en dia's
  • Nick Sports

Huidige GameMine-samenwerkingsovereenkomsten met Swisscom, Moviestar, Orange, A1 en Vodafone bieden abonnees van deze netwerken toegang tot een uitgebreide en voortdurend ontwikkelde catalogus van meer dan 400 hoogwaardige mobiele games. Door de samenwerking van GameMine met Nickelodeon uit te breiden, wordt de catalogus met gedeelde games aanzienlijk verrijkt, zowel wat betreft hun totale aantal als de resultaten van de introductie van games met populaire en erkende wereldwijde personages van Nickelodeon.

Inhoudsproviders evenals consumenten van deze inhoud; ze waren lange tijd onderworpen aan het duopolie van Google Play en Apple App Store- zei Michael Herman, Chief Operating Officer van GameMine. - Het succes van onze samenwerking met Viacom bewijst opnieuw dat GameMine een gunstige situatie heeft gecreëerd voor onze uitgevers, mobiele operators en hun abonnees. Dankzij deze uitbreiding, die een ongeëvenaard alternatief biedt voor traditionele kansen op de markt voor mobiele games, zet GameMine de trend van fundamentele veranderingen in de werking van de wereldwijde mobiele gamesindustrie voort.

GameMine maakt het mogelijk extra winst te genereren op basis van het aantal abonnees van netwerkexploitanten, in plaats van deze naar externe applicatiewinkels te sturen, waar abonnees mobiele games downloaden en betalen. GameMine biedt mobiele spelers de mogelijkheid om titels uit elk genre te kiezen en overal en altijd games te spelen, zonder beperkingen of vervelende advertenties.

Dankzij het betalingsmodel op basis van directe facturering door de operator hoeven abonnees bovendien geen creditcards te gebruiken om te kunnen genieten van een uitgebreide selectie mobiele games, die tot nu toe altijd nodig was bij de aankoop van individuele games in winkels op iOS- en Android-apparaten. Dit schijnbaar kleine verschil is in feite belangrijk voor operators en biedt ook toegang tot mobiele games aan honderden miljoenen abonnees van mobiele netwerken over de hele wereld die geen toegang hebben tot creditcards en andere mobiele betalingsopties.

Over GameMine

GameMine Inc. is een Amerikaanse uitgever van mobiele games in Los Angeles, Californië. GameMine maakt, licentieert en verwerft de rechten op mobiele games en stelt deze vervolgens beschikbaar aan consumenten in meer dan 135 landen binnen de gamingmarkt met op abonnementen gebaseerde toegang. Bestaande uit een wereldwijd netwerk van getalenteerde game-ontwikkelaars en industrie-experts, werkt GameMine met veel toonaangevende mobiele netwerkexploitanten en heeft het een sterke positie in de Google Play Store, met een rijke selectie van mobiele gameportals gesorteerd op genres om aan de verwachtingen van een breed publiek te voldoen.

nl_BENederlands (België)
pl_PLPolski en_USEnglish cs_CZČeština de_DEDeutsch fr_BEFrançais de Belgique nl_BENederlands (België)